Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Berszán Bernadett

tanulmányi referens

Itt a Pannon Kincstárban egységes ügyfélszolgálattal működünk, ahol mindenki mindenben segít, de ezzel együtt mindegyikünknek van saját specialitása.

Én a kereskedelemből hozott vevőkezelői tapasztalatomat hoztam az ügyfélszolgálatra és így lettem a „beszélgetős” a csapatban. Örömmel segítek mindenben, amivel hozzám fordulnak. Nagyon jó és tartalmas beszélgetések alakulnak ki, miközben sorra vesszük az információkat, amire a jelentkezőknek, tanulóknak szüksége van, és minden kérdésükre választ kapnak.

Ha telefonon zajlott a beszélgetés, utána sokan személyesen is bejönnek, amikor ügyintézésre, beiratkozásra érkeznek, és van, hogy már engem is név szerint keresnek, pedig csak nemrég érkeztem a Pannon Kincstárba.

Általában mi vagyunk a kulcs a tanulók számára, hozzánk jönnek minden kérdéssel, kéréssel és mi irányítjuk őket tovább az illetékes munkatársakhoz. De a legtöbb dologban már helyben tudunk segíteni, így egy kicsit mindenesek vagyunk.

Az én erősségeim: kommunikáció, türelem és vidámság.

Minden ügyfélszolgálati munkában részt veszek; sokszor én vagyok az, aki az e-maileket megválaszolja, így már az első érdeklődésnél találkozhattok velem.

A Pannon Kincstár teljes csapata nagyon színes társaság. Mindenkinek megvan a szakterülete, mindenki másban jó és más szeletét fedi le az iskola tevékenységének, ez a változatosság pedig nagyon jó. Amikor idejöttem, sok-sok információt kellett befogadnom, de rengeteg segítséget kaptam és sosem hagytak magamra. A tanárok közül is sokan odajöttek hozzám, hogy újként üdvözöljenek. Nagyon jófejek a tanárok, a tanulóktól is csak jókat hallok róluk és vannak, akik miattuk jönnek újabb képzésekre. Jó érzés, hogy ennek a csapatnak része lehetek.

Most én is ezt igyekszem átadni, hogy amit új érkezőként én kaptam, ti is megkapjátok tőlem.

A zene már kiskorom óta fontos szerepet töltött be az életemben. Sokáig jártam kórusba, amivel számos versenyt nyertünk. Már 12 éve hegedülök és a nővéremmel, aki csellózik, egy zeneiskola ifjúsági zenekarában játszunk, így néhány koncerten is találkozhattok velünk.

Vissza