Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Csajbók-Veres Krisztina

tanulmányi referens

Tanulmányi referensként én is viszek csoportokat, sokféle képzéssel kapcsolatban találkozhattok velem. Persze én is azt szeretem legjobban, ha személyesen is megismerhetlek titeket, de online és telefonon is szívesen végzem az ügyintézést.

Az igazi terepem, ha emberekkel foglalkozhatok és segítséget nyújthatok. Végzettségem szerint interkulturális tanácsadó vagyok, az ELTE Társadalmi befogadás tanulmányok mesterkurzusát végeztem el. A tanulmányaim során kutatásokban is részt vettem és egy projektben most is közreműködöm.

A Pannon Kincstárban ötvöződnek a kedvenc területeim, hiszen az oktatáshoz kapcsolódóan tudok támogatást adni másoknak. Sokat segít a munkámban, hogy lelkes vagyok, nyitott az új dolgok tanulására és jól megértetem magam az emberekkel.

Szabadidőmben akkor tudok igazán töltődni, amikor túrázni megyünk. A tacskó kutyusunk is gyakran velünk tart. Szeretjük felfedezni a várakat, kastélyokat. Egy időben hagyományőrző voltam, még íjászkodtam is.

A napi munkám során leggyakrabban átfogó kérdésekkel fordulnak hozzám a tanulók, a képzésekkel, vizsgákkal, gyakorlatokkal kapcsolatban. Sokszor kérdeznek a tanárokról is. Szerencsére őszintén mondhatok pozitív véleményt, mert nagyon jó tapasztalataim vannak. A tanárok és az egész csapat nagyon kedves, segítőkész – mindenkivel hamar megtaláltam a közös hangot.

Ezt a támogatást és jókedvet igyekszem én is közvetíteni felétek és addig menni, amíg sikerül választ találni egy-egy kérdésre, vagy megoldani az adott problémát.

Vissza