Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Dominek Patrik

tanulmányi referens

Dinamikus ember vagyok, akkor érzem igazán jól magam, ha a feladatköröm változatos és mozgalmas. Szeretem, amikor a munkámmal jár egyfajta pörgés. A Pannon Kincstárról jókat hallottam korábban, így amikor lehetőségem adódott, rögtön jelentkeztem és pont ezt a lendületes közeget találtam meg, amit kerestem. Szinte nincs két egyforma munkanapom, hiszen sokan fordulnak hozzám. Most is több csoportom van – köztük nagy létszámúak -, ez pedig az egyedi kérések mellett többféle adminisztrációt is jelent.

Ügyintézői tapasztalatot különböző területekről hozok. Dolgoztam bank és biztosítási területen, ügyfélszolgálaton, kereskedelemben, irodai munkakörben. Szeretek emberek között lenni és motivál, ha segíthetek másoknak az ügyeik megoldásában.

Korábbi munkaköreimben sokszor mondták rám, hogy „addig ütöm a vasat, amíg meleg”, vagyis nem adom fel, amíg a megoldást meg nem találom egy problémára. Igyekszem gyors és precíz lenni a munkámban. A környezetemből a humoromra is gyakran kapok visszajelzést, ami azért jó megerősítés nekem, mert szerintem a humorérzék alapvető, ha nap mint nap emberekkel dolgozunk.

Szabadidőmben nagyon szeretek videojátékozni, Xboxozni, olvasni és a kedvenc sorozataimat nézni. Amióta tudom, hogy gluténérzékeny vagyok, sokat foglalkozom az egészséges táplálkozással is. Időközben alaposan beleástam magam a témába, így most már ebben is tudok segíteni másoknak. Úgyhogy, ha a képzéseken, gyakorlatokon és a vizsgákon túl ezzel kapcsolatban is kérdeznétek tőlem, akkor is keressetek bátran!

Vissza