Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Egyed Szilvia

tanulmányi referens

Akkor érzem jól magam, ha a munkám során emberekkel lehetek kapcsolatban.

Eredetileg kommunikációs végzettséggel rendelkezem, de pénzügyet-számvitelt is tanultam és úgy alakult, hogy mindig ezen a vonalon dolgoztam. Korábbi munkahelyeimen, pénzintézetnél, illetve könyvelésben is ügyfelekkel tartottam a kapcsolatot – telefonon, személyesen, írásban, mindenféle formában.

Amikor a Pannon Kincstárra rátaláltam, a tapasztalataim alapján eredetileg pénzügyi területen kerestem munkát, de miután átbeszéltük a csapattal a feladatokat, rájöttem, hogy tanulmányi referensként ugyanúgy problémákat oldunk meg, információt adunk és segítünk a hozzánk fordulóknak. Így arra jutottam, hogy belevágok – és a legjobb döntés volt.

Azt gondolom, nincs olyan dolog, amit nem lehet elintézni. Addig kell menni, amíg már látszik a megoldás. Elsősorban a Kréta kezelése, a diákigazolványok és a vizsgákhoz kapcsolódó jegyzői feladatok a területem, de minden másban is igyekszem segíteni, bátran fordulhattok hozzám.

A munkatársak mind nagyon kedvesek, szuper a légkör, gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Fontos, hogy olyan munkahelyem legyen, ahova mindennap jó bejönni. Leginkább csapatban szeretek dolgozni, de ahhoz kell a biztos közeg és szerencsére ezt itt megtaláltam.

Egy érdekesség, amit örömmel mesélek magamról, hogy önkéntes tűzoltó vagyok. Apukám volt korábban a helyi önkéntes tűzoltóság parancsnoka és ez a munka számomra is kiskoromtól kezdve szerelem. Már Pesten élek, de amikor hazamegyek Jász-Nagykun-Szolnok megyébe, jelzem a parancsnokunknak, hogy én is elérhető vagyok. Ilyenkor nekem is szólnak, ha riasztás érkezik. Sokat jártunk versenyekre is, bajnokságot is nyertünk. Hobbiszinten ezt továbbra is szeretném megőrizni. Amikor Pesten vagyok, a szabadidőmben gyakran kirándulok vagy filmeket nézek. Nagy Marvel rajongó vagyok. Ezen kívül érdeklődés szinten a motorsportok, a Forma 1 és foci vonzanak igazán.

Vissza