Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Gulyás Emese

ügyfélszolgálati munkatárs

Az ügyfélszolgálat a világon mindenhol azt jelenti, hogy segítek abban, amire a hozzám fordulónak szüksége van. A Pannon Kincstár előtt bankban dolgoztam, onnan is hozok ügyfélszolgálati tapasztalatot, ott is embereknek adtam támogatást az ügyintézésükben. Összességében ezért elmondhatom, hogy mindig másokat segítettem, így sok-sok éve végzem már ezt a munkát.

Lehet, hogy az emberek látják is azt rajtam, hogy hozzám lehet bármilyen problémával fordulni és szívesen segítek is nekik, így lettem “Emese, aki mindig próbál segíteni.”

A Pannon Kincstárhoz azért jelentkeztem, mert tetszett ez a világ, amit itt láttam. Azt gondoltam, nagyon más lesz egy képzésről beszélni, mint korábban a banki témákról, de gyorsan belejöttem. Hamar rájöttem, hogy az oktatóink hatalmas értéket képviselnek. Rengeteget tanultam tőlük, nagyon felnézek rájuk és látom, hogy a tanulóink imádják őket.  Sok nagyszerű embert ismertem már meg itt, mind a diákok, mint a tanárok körében.

Ami meglepett, hogy még pörgősebb itt az élet, mint amit elsőre hittem, és nagyon sok impulzus ér. Sok kedves élményem van. Azt kapom vissza a tanulóktól, hogy megszerettek, kaptam már többüktől ajándékot, ez nekem még mindig meglepetés, de nagyon jólesik. Nagyon jó visszajelzés, hogy szeretik a munkám.

A segítségnyújtás az egész életemben benne van. A munkám mellett a másik hivatásom, hogy viselkedésproblémás, főként félős kutyákat rehabilitálok és tagja vagyok a Forte Állatvédelmi Egyesületnek is. Emellett magam is diák vagyok, a gyakorló ápoló osztály csapatát erősítem. Ezért pontosan átérzem azokat a nehézségeket, amelyekkel a tanulóink szembesülnek.

Vissza