Gyurcsó Dóra

tanulmányi referens

Titkárságvezetői munkakörből érkeztem a csapatba. Az volt a legfontosabb szempontom, hogy emberekkel foglalkozhassak. Ami rengeteget ad itt nekem: amikor olyan hallgató jön be, akivel rögtön kialakul a közös hang, és így máris jól indul a napom.

A munkámban pont a kedvenc skilljeimet használhatom – a kommunikációt, a szervezést, intézkedést, ráadásul itt mindig be tudom hozni a saját ötleteimet is. Én megtaláltam, amit kerestem: nagyon szeretek az emberekkel foglalkozni itt, és nemcsak a tanulóinkkal, hanem a kollégákkal is.

A kreatív oldalam mellett nagyon szeretem a rendet. Az adminisztratív feladataimat nagyban támogatja az az igényem, hogy mindig legyen rend körülöttem.

A szüleimnél van egy beagle kutyám vidéken, aki nagyon hiányzik nekem. Amikor együtt vagyunk, akkor imádok vele játszani és sétáltatni. A kirándulás, túrázás is fontos számomra, mert érzelmileg is feltölt.

Ha a képzéseinkkel kapcsolatban kérdésetek van, fordulhattok hozzám is. Számíthattok rám mindenben, a segítés számomra természetes.

Vissza