Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Hannibal Éva

pénzügyi munkatárs

2021 májusában érkeztem a Pannon Kincstár csapatába. Sokféle területről hozok tapasztalatot a munkámhoz.

A leghosszabb ideig általános iskolában dolgoztam iskolatitkárként, ezért az oktatási intézmények élete már ismerős közeg volt számomra. Egy, az egészségügy területéhez szorosan kapcsolódó vállalkozásnál pedig cégvezetői titkárnő voltam, így lehetőségem nyílt betekinteni ilyen intézmények életébe is.

Mindebből már látszik is, hogy az ügyintézés-szervezés az igazi terepem.

Amikor a Pannon Kincstárhoz jelentkeztem, az egyik fontos szempontom volt, hogy újra iskolai keretek között dolgozhatok, hiszen ezt jól ismerem és szeretem. A másik pedig az egészségügyi kapcsolódás. Így a korábbi tapasztalataim összetalálkoztak a jelenlegi munkámban.

A harmadik pedig – és ez egy váratlan meglepetés volt -, hogy az önéletrajzomra a Szabadság-szobrot választottam motívumként és most itt, a Pannonba járva, mindennap láthatom.

Az aktuális kihívás számomra, hogy szeretném az ügyfélkapun át intézhetővé tenni a gyakorlatokhoz tartozó szerződéseket és nyilvántartásukat, valamint ezeket minél inkább automatizálni, ezzel felpörgetni és egyszerűsíteni. Ez teszi most ki a munkám legnagyobb részét. Legtöbbször azzal fordulnak hozzám, ha egy képzési megállapodást egyedi módon kell kezelni, de gyakran segítek az új partnerekkel való megállapodásokban is.

Nagyon tetszik a csapat és a vezetőség hozzáállása. Felismerik, hogy melyik munkatárs milyen pozícióban tud a legjobban kibontakozni. Elfogadják, ha valaki egy fejlesztést szeretne megvalósítani a saját területén, sőt, kifejezetten örülnek és támogatják. Van átmenet és lehetőség arra, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amiben a legjobb és amit a legjobban szeret. Ez ma sajnos nagyon ritka.

Szabadidőmben általában képalkotással foglalkozok, fotózok, festek, esküvői fotókból készítek videókat – ez a hobbim. A képalkotás, a kompozíció igazi szerelem számomra. Ahogy a perspektíva vezeti a szemet egy adott képen, úgy a munkafolyamatok láncolata is visz egy cél felé, és nem mindegy, hogy ez a választott célunk-e. Ehhez a szemléletmódhoz sokat tanultam egy külföldi mintájú étteremláncnál is. Nagyon vonz ez a világ és szeretnék még tanulni ebben az irányban.

Másik érdeklődési területem a szervezetek folyamatainak a feltérképezése. Több intézménynek segítettem módosítani már szervezeti és működési szabályzatot. Ezt a tudást a mostani munkámhoz is tudom kapcsolni, már eleve úgy állítom össze a táblázatokat, hogy akár feltölthető legyen majd az adattartalom a készülő programrészbe.

Vissza