Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Labancz Andrea

tanulmányi referens

Az oktatás területén régóta tevékenykedem, 20 éves múltra tekinthetek már vissza, elsősorban a felsőoktatáshoz, egy éve pedig a felnőttoktatáshoz kapcsolódva. Utóbbi szakterületre az OKJ-változás idején érkeztem meg. Korábban gazdasági, illetve jogász képzésekkel foglalkoztam szervezés oldalról, később színészek és legutóbb sportolók oktatásának szervezési feladataival. Az ügyfélszolgálati terület tehát régóta része az életemnek.

Nem volt kérdés számomra, hogy továbbra is olyan munkát kerestem, ahol a képzésszervezéssel foglalkozhatok, így jelentkeztem a Pannon Kincstárhoz.

Még friss csapattagnak számítok és az egészségügyi képzések új témakört hoztak a szakmai életembe, így most ezekre koncentrálok. Jelenleg ez a fő képzéscsoportom, de hamarosan a Személy- és vagyonőri képzés, a Gyógymasszőr, a Fizioterápiás asszisztens, valamint a Klinikai laboratóriumi asszisztens képzések is hozzám tartoznak majd. Emellett intézményi oldalról a kórházakkal, egészségügyi intézményekkel tartom a kapcsolatot.

Nagyon szeretem az oktatási területet, a felnőttoktatást. Ahogy mondani szokták, az évek meg a rutin, amire támaszkodok a mindennapi munkámban, de többről van szó – én tényleg megtaláltam magam az oktatásszervezésben.

Szabadidőmben zenei újságírással is foglalkozom. Egy online zenei oldal számára készítek ajánlókat, élménybeszámolókat, interjúkat, időnként fotókat is. Bízom benne, hogy a Covid-időszakból lassan kilábalva most már újraéled a koncertek, fesztiválok világa, mert az oktatásszervező munkám mellett ezzel is régóta foglalkozom már, és szintén nagyon fontos számomra.

Vissza