Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Mikola Gáborné Marcsi

recepciós munkatárs

Amikor beléptek az iskolába, általában velem találkozhattok először, mert én fogadom az érkezőket. Az ügyfeleket, partnereket a megfelelő személyhez kísérem, és segítek, amiben kérik. A tanulókat is ellátom a szükséges információval, továbbirányítom az ügyfélszolgálati munkatársakhoz.

A recepciós pultnál én fogadom a telefonokat. Nálam csörög az iskola központi vezetékes és a terembérlés mobil száma is. Felvilágosítást adok az érdeklődőknek és továbbkapcsolom a témájuk szerint.

Hozzám tartozik a terembérlés is. Megmutatom a lehetőségeket a leendő ügyfeleknek, körbekísérem őket az épületben, árajánlatokat adok és a megállapodás után is mindenben segítek a terembérlés kapcsán. Intézem nekik, ha ad hoc kérés adódik, vagy amiben helyben segíteni tudok. Ezekben a feladatokban a diákmunkások is kiemelten segítik a munkámat.

A munkám nagy részében az ajánlatkészítéssel, e-mailekkel, szerződésekkel, számlákkal, kinnlevőségekkel, telefonokkal dolgozom. Mivel korábban irodavezetőként dolgoztam, és akkor is rengeteg dologgal foglalkoztam egyszerre, itt már nem estem kétségbe. Tudtam, hogy teljesen el tudom látni a munkakörömet. Ráadásul én szeretem ezt csinálni. Szerencsére bármibe fogtam az életemben, mindenhol megtaláltam azt, amitől szeretni tudom. Itt a legfőbb kedvenceim a nagyobb rendezvények. Szeretem a velük járó változatos tennivalókat, és amikor az iskola minden pontja él és pezseg.

Bármikor jöttök hozzánk, én vagyok az, aki mindig képben van azzal, hogy melyik teremben éppen mi zajlik, hogy hol és mi történik azon napon az iskolában.

Vissza