Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Kelemen Gyöngyvér

tanulmányi referens

Korábban is ügyfelekkel foglalkoztam, bár más formában, a kereskedelem területén. Amikor a váltás mellett döntöttem, azt tűztem ki magamnak, hogy továbbra is az emberi kapcsolatok mentén szeretnék dolgozni, de irodai munkában. Az is nagyon fontos volt számomra, hogy a környezet rendezett legyen. Amit itt, a Pannon Kincstárban találtam, egyből megtetszett. Kíváncsi voltam, hogy a saját tanulmányaim után milyen lehet az oktatás közegében a másik oldalon lenni.

Az egész közösség szuper, beleértve a teljes csapatot, az oktatókkal együtt. A közvetlen munkatársaim pedig mind fiatalok. Nagyon hatékony és lendületes a kis csoportunk, mindenben segítünk egymásnak. Szerencsére mind úgy gondoljuk, hogy nagyon unalmas lenne egész nap csendben lenni, így nálunk mindig pörög az élet.

A lendület, a mozgás minden téren fontos az életemben. Sokáig a táncban találtam meg ezt, a balett majd a hip-hop formájában. Egy sérülés miatt sajnos abba kellett hagynom, de rengeteget tanultam belőle, nagyon sokat adott ez a világ. Bármennyire szerettem, be kellett látnom, hogy az egészség fontosabb. Most a munkám az egyik fő terület, ahová be tudom vinni ezeket az energiákat.

Az erősségeim: gyorsan átlendülök a nehézségeken, szeretem a pörgést, vidám vagyok, könnyen és gyorsan felveszem a fonalat a feladatokban és segítek a tanulóinknak, hogy mindenre megtaláljuk a választ. Akár telefonon, emailben, vagy személyesen, várom a kérdéseiteket, forduljatok hozzám bizalommal!

Vissza