Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Szöllősy Ervin

tanulmányi referens

2021-ben érkeztem a csapatba, még friss munkatárs vagyok itt.

A korábbi munkahelyeimről sokféle tapasztalatot hozok, amelyeket itt a Pannonban ötvözhetek. Dolgoztam adminisztrációs területen, szolgáltatásban; az egészségügyön belül a sürgősségi betegellátásban, orvosok mellett töltöttem két évet, miközben betegeket is kísértem és a papírmunkában segítettem. Napi ügyintézési tapasztaltot gyűjtöttem egy biztosítónál, ahol az ügyfelek legváltozatosabb kéréseivel, kérdéseivel találkoztam és intéztem az adminisztrációt.

Szívesen segítek az embereknek. Jó érzéssel tölt el, amikor megélhetem, hogy elindulunk egy pontból, ahol problémákkal, kérésekkel érkeznek hozzám és a végére eljutunk együtt a megoldáshoz.

Én éppen azt szeretem, ha sok a munkánk, itt pedig mindennap bőven van feladatunk. Elsősorban a Gyógymasszőr, Klinikai laboratóriumi asszisztens, Fizioterápiás asszisztens, Kardiológiai asszisztens és az Ingatlanközvetítő képzések ügyintézése tartozik hozzám, de ezeken kívül is örömmel segítek, amiben tudok. A képzésekkel, az iskola működésével kapcsolatban mindennel fordulhattok hozzám, telefonon és emailben is.

A Pannon Kincstárban azt szeretem, hogy változatos és sokszínű, sosem monoton. Rengeteg a tanulónk, többféle csatornán tartjuk a kapcsolatot, sok olyan dolgot megélek, amivel korábban még nem találkoztam. Így én is mindig tanulok valami újat a mindennapi munkám közben.

Ami szintén nagyon fontos számomra egy munkahelyben, hogy mindenki fiatalos, működik az összhang és nagyon befogadó a közeg. Mindenki segítőkész, nemcsak a tanulókkal, hanem itt a csapaton belül, egymást is támogatjuk mindenben.

A szabadidőmben régebben rendszeresen kondiztam, ezt most már ritkábban teszem, mert amióta Pesten lakom, sokkal szívesebben kerékpározok. Elkezdtem két keréken felfedezni a város olyan részeit, amit eddig nem ismertem és jobbnál jobb helyeket találok.

Vissza