Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Bérczi Ildikó

vezető főtanácsos, BFKH- Népegészségügyi Főosztály.

“A tanítás számomra egy örömforrás, mivel tanítás közben az ember felülvizsgálhatja, mit ért. Ez csak akkor derül ki igazán, ha valakinek el kell magyarázni a tananyagot. Kiderül, mi az, amit nem tudok, és azzal, hogy utánanézek és megértem, bőségesen visszakapom a befektetett munkát.”

Szakterületeim: anatómia, ápolás, szociális gondozás, idősgondozás, népegészségügy, egészségügyi ellátórendszer, interakció

Az egészségügyi ellátórendszer aktív résztvevője vagyok 1988-tól a hierarchia lépcsőit fokozatosan bejártam. Sokrétű tapasztalatra tettem szert. intenzív, sürgősségi ellátás területén és az ápolásvezetésben. (ápoló, ITO ápoló, anaesthesiológus assz, oktatási vezető, ápoláskutatási csoportvezető, ápolási igazgató helyettes és járó-beteg mátrixvezető)

Semmelweis Egyetemen végeztem el a diplomás ápoló és az egyetemi okleveles ápolói szakot. Tudásomat gyarapítottam a közigazgatási szakvizsgával, betegjogi képviselői képzéssel és minőségbiztosítási menedzseri képesítéssel.

Az egészségügyi szakképesítések szakmai vizsgáin –rendszeresen- szakmai elnöki feladatokat látok el. Egészségügyi Engedélyezési hivatal által engedélyezett szakértő vagyok: egészségügy szakdolgozók szakképzése és továbbképzése, prevenció, közösségi egészségfejlesztés, egészségkommunikációi tevékenységeknél.

A mottóm: bölcsesség és a tudás annyiban több az intelligenciánál, hogy az magában foglalja a megértést, együttérzést, élettapasztalatot, belső békét és a megérzéseket. Ezekkel a gondolatokkal bocsájtom útnak a hallgatóimat.

Vissza