Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Dr. Al Katib Kamil

Dr. Al-Katib Kamil

Fogszakorvos

Hiszek a kortársképzés erejében, ahol a diákok és oktatóik között olyan őszinte és nyitott kötelék alakul ki, ami élménnyé teszi a tanulást. Szakmánk szépségének bemutatása és a fogászati diszciplína titkainak feltárása csak így lehetséges…

…ugyanis oktatói módszertanom része a tabuk döntögetése, a munkaerőpiacunkat jellemző kontrasztok szemléltetése egyaránt.

Szakterületeim: fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, miközben látásmódom bővítése érdekében többször jártam külföldön vendéghallgatóként. Végzés után az egyetemen kezdtem dolgozni, ahol az oktatási és kutatási teendők mellett a szakképzéshez köthető feladatokat láttam el.

Magamra elsősorban olyan általános fogorvosként tekintek, aki a szakterületén túlmenően sebészi eljárásokat is végez. Főbb érdeklődési területeim között szerepel a minimálinvazív mikroszkópos rehabilitáció, a funkcionális és esztétikai harapás és archarmónia megteremtése. Hiszek az orvos és páciens közötti szakmailag őszinte és bizalmon alapuló kooperációban, amelyhez elengedhetetlen a nyugodt légkör.

Rendszeresen részt veszek a magyar, és nemzetközi továbbképzéseken, hogy a tudásomat naprakészen tartsam. Ismereteimet igyekszem minél több fórumon megosztani az érdeklődőkkel, gyakran publikálok szakmai kiadványokban. A Semmelweis Egyetem vendégelőadójaként, több nemzetközi cég partnereként is dolgozom. Egészségügyi ismereteken túlmenően a management és mental-higénés területekben szereztem jártasságot. Szabadidőmben aktívan sportolok, túrázom.

Vissza