Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Kovács Gabriella

egyetemi okleveles ápoló, a Perfect Beauty Academy oktatásvezetője

„A siker alapja az alázat és a folyamatos fejlődés.”

Szakterületeim: ápolás, ápolás oktatás, ápolás kutatás, kéz- és lábápolás, műkörömépítés, szakmai középfokú oktatás.

Egyetemi okleveles ápolóként végeztem a POTE Egészségügyi Főiskolai Karán és osztályvezető ápolóként dolgoztam 2002-ig. Eredeti szakmámat feladva, 15 év egészségügyben eltöltött munka után csöppentem bele a műkörömépítés csodálatos világába.

Eredetileg egy kézápoló és műkörömépítő kellékeket kínáló üzlet nyitásához kezdtem tanulni a szakmát. A gyakorlatok során aztán meglepődve tapasztaltam, hogy kézügyességem is van hozzá, és ahogy egyre jobban megismertem, nagyon megszerettem ezt a hivatást.

Az említett oktatás a Perfect Nails Kft. képzése volt, ahol 20 éve szereztem kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettséget. Hamarosan felkérést kaptam, hogy az oktatásba is bekapcsolódjak, így 19 évig Perfect Nails szakoktatóként, oktatásszervezőként dolgoztam.

Időközben folyamatos képzésekkel és gyakorlattal Nail Master Gold mester minősítést szereztem. Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt zsűritagként, szakértőként. Szakmai lapokban jelentek meg munkáim, publikációim. Szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként és vizsgaelnökként is segítem a vizsga lebonyolítását. Szakértőként és szakmai vezetőként folyamatosan bővítem a tudásomat. Rendszeresen segítem a szakmai képzések fejlesztését tanácsadóként, szakértőként, oktatóként.

6 éve a Perfect Nails Academy egyik megalapítója és vezetője vagyok. Nagy öröm számomra, hogy az egészségügyi végzettségem révén orvosi-egészségügyi, szakmai tárgyakat is taníthatok, kapcsolódva az eredeti szakterületemhez.

A Pannon Kincstár és a Perfect Beauty Academy Kézápoló és körömkozmetikus képzésének oktatójaként tudásomat, tapasztalatomat szeretném átadni azok számára, akik érdeklődnek e szép szakma iránt. Munkámban és az oktatásban is a maximumra törekszem, és ezt szeretném átadni tanítványaimnak is.

Vissza