Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Radácsi Zsuzsanna

egészségügyi szakmai tanár;okleveles, egyetemi ápoló

“Mások sikerhez segítése a legszebb öröm.”

Szakterületeim: szülészet-nőgyógyászat, ápolástudomány, eü. etika, jog, betegmegfigyelés, ápolási beavatkozások, diagnosztika-terápia

Tantárgyak: belgyógyászati klinikumi ismeretek és szakápolás, immunitástan, betegmegfigyelés, ápolástudomány

Több, mint harminc éve érettségiztem egészségügyi szakközépiskolában. A debreceni tanáraim példaképeim voltak. Gyermekkorom óta vágytam arra, hogy tanítsak, hiteles tanár váljon belőlem. Hosszú, kacsaringós út vezetett az álmom megvalósulásáig. Szülésznőként kezdtem a munkámat, majd vágyamnak engedve elvégeztem a főiskolát diplomás ápoló szakon, később pedig megszereztem a mester ápoló fokozatot a Semmelweis Egyetemen. Jelenleg a pécsi egyetem egészségügyi tanár mesterképzésére járok. Hosszú éveket dolgoztam a betegágy mellett beosztottként és vezetőként is. A tanítást a kórházi kórteremben kezdtem gyakorlatvezetőként. Jelenleg tanítok, mentorálok és vizsgáztatok. Többször megéltem már az érzést, melyet Tendzin Gjacotól idézek: “Meg kell állapítanom, amit sok más tanító is megállapított már, hogy legtöbbet tanítás közben tanul az ember.”

A Pannon Kincstárban 2014. február óta oktatok. Az egészségügyi ágazatban különösen igaznak érzem azt, hogy a tudás, a stabil ismeret és a tapasztalat elengedhetetlenül fontos. Kizárólag a folyamatos tanulásban és a tudás erejében hiszek.

Vissza