Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Pannon Kincstár, Takács Nándorné, Uzsoki utcai Kórház - Urológiai sebészeti osztály leköszönő főnővére - osztályos nővér, oktató

Takács Nándorné

Uzsoki utcai Kórház – Urológiai sebészeti osztály leköszönő főnővére – osztályos nővér

„Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap „akár ingyen is csinálnád”, akkor meg van a hivatásod.”

Szakterületeim: ápolási feladatok, betegmegfigyelés, beavatkozások, klinikumok, anatómia

A tanítás? Oktatóként kiállok egy osztály elé és adok valamit… Nem csak jegyeket adok, hanem tudást is. Amit megtanultam, átadom, és amikor odaadok valakinek valamit, akkor magamból is odaadok egy keveset.

Pályámat a budapesti MÁV kórházban kezdtem, de immáron 27 éve az Uzsoki utcai kórház, Urológiai – sebészeti osztályának gárdáját erősítem. Majd 17 évig osztályvezető nővérként funkcionáltam, tavalyi lemondásomig. Budapesti Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán diplomáztam.
Már fiatal nővérként is segítettem az egészségügyi szakképzésben résztvevő tanulók szakmai gyakorlatát, próbáltam átadni a hivatás szeretetét, hiszen nincs annál szebb pillanata és sikerélménye a nővérnek, mikor a beteg gyógyultan távozik, mosollyal az arcán, hálával a szívében.

2010. óta veszek részt oktatásban, 2012. óta a Pannon Kincstárban. Fontos számomra, hogy az egészségügyi ismereteket úgy adjam át a tanulóknak, hogy a különböző területen végzett munkájukban hasznosítani tudják és alkalmazzák is a mindennapi tevékenységükben.

Vissza