Skip to main content

Nagy Csenge

ügyfélkapcsolati adminisztrátor

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végeztem, nemzetközi közigazgatás szakon. A szakmai gyakorlatomat a tanulmányaim alatt a Nemzeti Választási Irodánál töltöttem.

Korábban vendéglátásban is dolgoztam, még a Covid alatt, de egy idő után úgy döntöttem, hogy megpróbálok olyan munkakörben elhelyezkedni, ami jobban kötődik az eredeti végzettségemhez.

Miután keresgélni kezdtem, hamar megakadt a szemem a Pannon Kincstár hirdetésén. Szimpatikus volt minden, amit olvastam róla és nagyon megörültem, amikor visszajeleztek, hogy várnak állásinterjúra.

Ügyfélkapcsolati adminisztrátorként kezdtem és a feladataim nagyobb részét most is ebben a munkakörben látom el, de már felelős vagyok egy képzésért is, a kulturális rendezvény szervezője tanfolyamunk tartozik hozzám. Vagyis tartom a kapcsolatot a hallgatókkal és válaszolok a képzéssel kapcsolatos kérdéseikre. Az adminisztrátori csapatban pedig a többiekkel együtt felelek a központi adminisztrációért és segítem a tanulmányi referensek munkáját.

Kedvelem a csapatot, mert nagyon jó a közösség. Úgy érzem, mintha már több éve dolgoznék itt. A munkakultúra és a képzések rendszere, szervezése is tetszik, nagyon hallgatóbarátnak tartom az egész működésünket.

Azt mondják rám, hogy közvetlen személyiség vagyok. Nyitottan állok az érdeklődőkhöz, gyorsan tanulok bele új dolgokba és kitartó vagyok. Ezzel együtt a monoton tevékenységeknek is megtalálom a szépségét. Az adminisztrációs feladatokkal is szívesen dolgozom, mert leköt az aprólékos munka és mindig tudom értékelni az eredményét.

Kiskorom óta imádok rajzolni. A középiskola alatt még gondolkodtam rajta, hogy ezen a vonalon megyek tovább, de aztán más irányt vett az életem. A rajzolás megmaradt számomra hobbinak, amiből töltődhetek, illetve klarinéton és oboán is játszottam. Sokan tudják, rólam, hogy nagy cicarajongó is vagyok. Ha az időm engedi, akkor szeretek a barátaimmal találkozni és beszélgetni az élet ügyes-bajos dolgairól, pillanatairól.

Vissza