Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Bemutatkozunk

A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban (amely 2015 óta két intézményt foglal magában: a Közép-európai Szakgimnázium, Technikum és Szakképző Iskola és a Pannon Kincstár Kft.) több mint 15 éve biztosítjuk az utánpótlást a segítő szakmák, valamint a pénzügyi, jogi, logisztikai és más gazdasági szakterületek számára. A nálunk végzett tanulókkal és a szakmájukban is aktívan dolgozó oktatóinkkal az elmúlt évek alatt hatalmasra nőtt a szakmai családunk. Igyekszünk úgy alakítani a képzési palettánkat, hogy időben felkészüljünk a változó helyzetekre és mindig magas szintű, piacképes tudást nyújtsunk.

Számunkra ezek a hivatások egytől egyig különlegesek, hiszen lehetőséget adnak arra, hogy valóban tegyél valamit a többi emberért. Hogy segíts, és jobbá tedd mások életét. Ez a fajta empátia és elhivatottság szerintünk igazi kincs a mai világban.

Mi ezt a segítő szándékot kapcsoljuk össze a magas szaktudással. Ehhez új típusú, minőségi oktatási rendszert építettünk ki, amelyben tapasztalt, szakmájukat gyakorló oktatóktól tanulhatsz. A magas szintű elméleti tudás mellett a gyakorlati ismeretekre is nagy hangsúlyt fektetünk: korszerű demonstrációs termekkel és változatos gyakorlati helyekkel várunk.

Képzéseink elvégzésével nem csupán egy hiányszakmát sajátítasz el, hanem része leszel egy közösségnek, ahová bármikor visszatérhetsz. Akár egy ráépülő képzésre, akár egy szakmai beszélgetésre. Az egészségügyi és szociális intézményekben pedig tárt karokkal fogadnak majd. Miért?

Mert „a Pannon Kincstárosok szeme másképp csillog”.