Karrier

A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban több mint 15 éve azon dolgozunk, hogy a segítő szakmák legjobb szakembereit képezzük. Mára az egészségügyi, szociális, gyermekgondozó és pedagógiai OKJ képzések élenjáró oktatási intézményévé váltunk.

Számunkra ezek a hivatások egytől egyig különlegesek, hiszen lehetőséget adnak arra, hogy valóban tegyél valamit a többi emberért. Hogy segíts, és jobbá tedd mások életét. Ez a fajta empátia és elhivatottság szerintünk igazi kincs a mai világban.

Ha először jársz a honlapunkon:

Kérjük, nézz körül, és tájékozódj arról, hogy pontosan mit is csinálunk mi, mielőtt úgy döntenél, hogy jelentkezel éppen nyitott pozíciónk egyikére. Mi úgy gondoljuk jó helyen, jó időben, szuper Csapattal dolgozunk – éppen ezért nagyon fontos számunkra, hogy hozzánk hasonlóan gondolkozó emberekkel egészítsük ki a munkatársi gárdánkat.

Hogyan nyújthatom be életrajzomat, pályázatomat?

Ha éppen nincs meghirdetve aktuális álláspályázat, szakmai önéletrajzod a [email protected]e-mail címre várjuk. Kérjük, a levél tárgyában pontosan jelöld meg, hogy milyen területen szeretnél dolgozni.

A beérkezett szakmai életrajzod elhelyezzük a Központ karrier-adatbankjában. Az önéletrajzokat a beérkezést követő hat hónap elteltével archiváljuk. Ez idő alatt, ha olyan új pozíciót hirdetünk, ami a szakképzettségednek és tapasztalatodnak megfelelő, akkor az illetékes részlegünk munkatársa értesíteni fog a megadott elérhetőségeiden.

A szakmai életrajz karrier-adatbankban történő elhelyezése nem jelent automatikus jelentkezést aktuális álláspályázatainkra. Kérjük, hogy amennyiben egy, az általunk éppen aktuálisan meghirdetett álláspályázatra szeretnél jelentkezni, önéletrajzod a pályázati felhívásban megjelölt címre is küldd el!