Kelemen Gyöngyvér

Kelemen Gyöngyvér

cégvezető

2015-ben jöttem a Pannon Kincstárba, azóta látom el a gazdasági vezetést és két éve az operatív vezetést is. A gazdasági folyamatok, a rövid és hosszútávú pénzügyi tervezés, az ügyfélszolgálat, a pénzügyi adminisztráció és a back office irányítása tartozik hozzám.

Összetett a munkám, hiszen egyrészt a tulajdonosok elképzeléseit képviselem a munkatársak felé, másrészt a munkatársak szempontjait tolmácsolom a tulajdonosok felé. Korábban, más helyeken gyakran láttam, hogy egy ilyen pozíció a kétirányú kommunikáció miatt sok feszültséget hordozhat. Itt a Pannon Kincstárban nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan csapatom van, akikkel lehet tervezni és előre menni.

Azért is érzem itthon magam, mert a cég viszonylag kicsi, a közösség pedig családias, és én jobban szeretem ezt a szervezeti méretet, mint egy multiét. Itt átlátható a működés, nyomon követhetőek a folyamatok és megélhetem a saját döntéseim eredményét. Szeretem keresni az új lehetőségeket, fontos számomra a stratégiai tervezés, és hogy a döntések előkészítéséhez minél több infót gyűjtsek.

Vezetőként az egyik fő célom a pénzügyi stabilitás megőrzése, és hogy ezáltal alapot biztosítsunk a további fejlődésnek.

A másik a munkatársaim jólléte, hogy olyan emberekkel dolgozzak, akik szintén otthon érzik magukat, elégedettek és szeretnek itt lenni. Nagyon fontos a jó hangulat, és hogy csapatként tudjunk együttműködni. Mivel coach végzettségem is van, a megtanult módszereket gyakran beviszem a munkámba. A korábban jógaoktatóként szerzett gyakorlatomat is használom: a saját csapatomnak tartok jógaórát keddenként itt az iskolában.

A harmadik nagy célom az, hogy a tanulóink is a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban tudják intézni az ügyeiket és elégedettek legyenek az iskolánkkal.

És végül, de nem utolsósorban, szeretném, hogy tanáraink megbecsülve érezzék magunkat nálunk, hiszen csak így tudják igazán örömmel és lelkesedéssel átadni a tudást tanulóinknak.

Nagyon jó érzés, hogy ezekért a célokért és a hatékonyabb működésért dolgozva én is beleteszem a részemet a Pannon Kincstár jövőjébe.

Vissza