Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Ódor Henriett

tanulmányi referens

Eredetileg gyógypedagógiai asszisztensnek tanultam, de munkahelyet keresve az első utam mégis ide a Pannon Kincstárba vezetett. Az motivál igazán, ha másokkal foglalkozhatok, közel lehetek az emberekhez és főleg, ha segíteni tudok nekik az ügyeik, problémáik megoldásában. Ilyen jellegű feladatkört kerestem, amit itt megtaláltam. Az OKJ-s képzések rendszerében a saját korábbi tapasztalataim miatt is otthon vagyok, tudom, mi hogyan működik. Így szerencsére gyorsan fel tudtam venni a munkában a fonalat, és az is sokat számított, hogy a kezdetektől fogva nagyon szimpatikus és pozitív volt ez a közeg.

A képzésekkel kapcsolatban hozzám fordulóknak minden témában tudok segíteni. Leggyakrabban a beiratkozásról, a gyakorlatról, a képzések összetételéről kapok kérdéseket – ezekről tényleg bőséges információt tudok nyújtani.

Az igazi erősségeim: a türelem, a kommunikáció, az empátia és a vidámság. Az biztos, hogy rosszkedvűnek szinte sosem látnak az emberek, mert mindenben igyekszem meglátni a jót, vagy legalább azt, amiből tanulni lehet.

A tanulás ugyanis minden téren fontos számomra. A jó légkör mellett azt szeretem itt a csapatban, hogy folyamatosan tudok fejlődni és bővíteni a tudásomat. Ennek köszönhetem, hogy most már az ügyek intézése is gyorsan megy.

Szabadidőmben olvasni szeretek, illetve a kreatív dolgok állnak közel hozzám. Nagyon érdekel az 5D-s gyémántfestés, most ezt szeretném megtanulni. Emellett a Dunaharaszti Gyermekbarátok Egyesületében dolgozom önkéntesként, ahol rendszeres programokat szervezünk a családok számára. A munkám mellett ezekkel a tevékenységekkel kapcsolódok ki és így töltődök fel.

Vissza