Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ódor Henriett, Pannon Kincstár, Tanulmányi referens

Ódor Henriett

ügyfélkapcsolati adminisztrátor

Eredetileg gyógypedagógiai asszisztensnek tanultam, de munkahelyet keresve az első utam mégis ide a Pannon Kincstárba vezetett. Az motivál igazán, ha másokkal foglalkozhatok, közel lehetek az emberekhez és főleg, ha segíteni tudok nekik az ügyeik, problémáik megoldásában. Ilyen jellegű feladatkört kerestem, amit itt megtaláltam. A képzések rendszerében a saját korábbi tapasztalataim miatt is otthon vagyok, tudom, mi hogyan működik. Így szerencsére gyorsan fel tudtam venni a munkában a fonalat, és az is sokat számított, hogy a kezdetektől fogva nagyon szimpatikus és pozitív volt ez a közeg.

A képzésekkel kapcsolatban hozzám fordulóknak minden témában tudok segíteni. Leggyakrabban a beiratkozásról, a gyakorlatról, a képzések összetételéről kapok kérdéseket – ezekről tényleg bőséges információt tudok nyújtani.

Az igazi erősségeim: a türelem, a kommunikáció, az empátia és a vidámság. Az biztos, hogy rosszkedvűnek szinte sosem látnak az emberek, mert mindenben igyekszem meglátni a jót, vagy legalább azt, amiből tanulni lehet.

A tanulás ugyanis minden téren fontos számomra. A jó légkör mellett azt szeretem itt a csapatban, hogy folyamatosan tudok fejlődni és bővíteni a tudásomat. Ennek köszönhetem, hogy most már az ügyek intézése is gyorsan megy.

Szabadidőmben olvasni szeretek, illetve a kreatív dolgok állnak közel hozzám. Nagyon érdekel az 5D-s gyémántfestés, illetve a számfestés is. A munkám mellett ezekkel a tevékenységekkel kapcsolódok ki és így töltődök fel.

Vissza