Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Pollák Tibor

ügyvezető

2022-ben jöttem a Pannon Kincstárba, a cég ügyvezetőjeként. Hosszú éveket töltöttem a nagyvállalati szférában felsővezetőként – kicsit távol a hétköznapoktól és az ügyfelektől, és most úgy érzem, mint aki visszatért a való világba. Naponta érzem, hogy munkámnak, döntéseimnek közvetlen hatása van, és nagyon gyorsan kapok visszajelzést a kollégáimtól, az ügyfeleinktől és a tulajdonosoktól.

Legfontosabb célom, hogy egységes és ütőképes csapatot építsünk, akiknél az ügyfélélmény áll az első helyen. Ennek legfontosabb eleme, hogy a kollégák nap mint nap jókedvvel tudjanak belépni az iskola kapuján, és érezzék, hogy segíteni tudnak tanulóinknak abban, hogy eredményesen végezzék tanulmányaikat, és sikeresen tegyék le vizsgáikat. Törekszem arra, hogy tanáraink megbecsülve érezzék magunkat nálunk, hiszen csak így tudják igazán örömmel és lelkesedéssel átadni a tudást tanulóinknak.

Másik fontos célom, hogy megfelelő stratégiai irányba állítsam a céget, megfelelve a változó piaci és szabályozói környezetnek.

Vissza