Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Szabó Júlia

tanulmányi referens

Lassan tíz éve dolgozom a Pannon Kincstárban, így mondhatom, hogy már „régi motorosnak” számítok itt. Annak idején még diákmunkásként kezdtem az ügyfélszolgálaton. Az évek alatt aztán sokféle feladatkört kitanultam, a tanulmányi ügyek intézésétől kezdve a vizsgajegyzői feladatokig. A gyerekeim születésével, 2016-tól, egy ideig otthon maradtam. Ahogy nagyobbak lettek, úgy tértem vissza én is a Pannon mindennapi életébe.

Tanulmányi referensként az iskolarendszerű képzések háttérmunkáival, adminisztratív teendőivel foglalkozom. Mivel világéletemben emberek között mozogtam, szívesen és könnyen megtalálom a hangot mindenkivel. A saját eszköztáramból a kommunikáció, a türelem, és az emberek szeretete, amire a munkám során a leginkább támaszkodni tudok. Illetve a pontosság, amire nagy szükség van az adminisztrációs feladatokhoz.

Személyesen leggyakrabban a vizsgacsoportok jegyzőjeként találkozhattok velem. Ilyenkor is fordulhattok hozzám, ha kérésetek, kérdésetek van. Örömmel segítek, amiben csak tudok.

Vissza