Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Ardai Evelyn Szomatopedagógus/ergoterapeuta, Szent János Kórház, Mozgásszervi Rehabilitáció Osztály; egyetemi tanársegéd, ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Atipikus Viselkedés és Kogníció Gyógypedagógiai Intézet Pannon Kincstár, oktató

Ardai Evelyn

Szomatopedagógus/ergoterapeuta, Szent János Kórház, Mozgásszervi Rehabilitáció Osztály; egyetemi tanársegéd, ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Atipikus Viselkedés és Kogníció Gyógypedagógiai Intézet

„Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak.”
(Zig Ziglar)

Szakterületeim: Rehabilitációs ismeretek, Az ergoterápia elmélete és gyakorlata, Gyógypedagógiához kapcsolódó ismeretek, Komplex akadálymentesítés.

16 éves korom óta dolgozom fogyatékos személyekkel az oktatásügy és az egészségügy berkeiben. Diákkoromban, majd az egyetemi éveim alatt végig segédápolóként és gyógypedagógiai asszisztensként dolgoztam. Az egyetemen szomatopedagógia és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakirányokon végeztem, majd a mesterdiplomámat, mint gyógypedagógus terapeuta szereztem. Jelenleg az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola Gyógypedagógiai Programjában végzem a doktori tanulmányaimat. A kutatási területem a mozgástanulás, illetve a virtuális eszközök alkalmazása ezen a területen. 

Az ergoterápiát az OORI-ban tanultam, ahol számos szakmai gyakorlatomat töltöttem és kutatást végeztem. A Szent János Kórházban 5 éve dolgozom, mint ergoterapeuta, ahol gyógypedagógus hallgatók és ergoterapeuta tanulók gyakorlati képzésében veszek részt. 

A Pannon Kincstárban 2 éve oktatok.

Emberekkel dolgozni az egyik legnehezebb és egyben legcsodálatosabb dolog. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma probléma. Mindenki más, minden nap más és nekünk erre kell reagálnunk. Sosem unatkozunk, hiszen az aktuális problémákat kell kreatívan megoldanunk. A leendő és jelenlegi tanulóinknak azt tanácsolom, legyenek nyitottak az általunk is közvetített szemléletre és a leendő pácienseikre. A munkájuk során pedig mindig tartsák szem előtt a szakma iránti alázatot, ami talán túl nagynak tűnő szó, de igen fontos szerepe van a segítő szakmákban.

Vissza