Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Bakó Kornél, oktató, Pannon kincstár. Közgazdász, az Inhouse biztosítási és hitelezési szakmai vezetője.

Bakó Kornél

közgazdász, az Inhouse biztosítási és hitelezési szakmai vezetője

Első diplomámat a Veszprémi Egyetemen szereztem Turizmus és szálloda szakon, majd ezután, közgazdászként végeztem 2001-ben a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági karán, marketing szakirányon (MSc). Angolul és németül beszélek.

A biztosítási szakmába 2004-ben kerültem, a Generali Biztosító volt az első munkaadóm ezen a területen. Megkaptam Tolna megye szakmai és értékesítési irányítását, körülbelül 30 tanácsadót irányítottam.

Majd váltottam az ING biztosítóhoz, ahol régiós szakmai és értékesítési támogatóként dolgoztam, majd az alkuszi főosztályra kerültem, ahol az alkusz és többes ügynök partnereknek segítettem a munkáját.

Itt részt vettem többek között egy új biztosítási termék kifejlesztésében is valamint 450 képviselő tartozott ahhoz a kiemelt régióhoz, ahol tevékenykedtem.

Ezután alkusz cégeknél töltöttem be szakmai irányítói feladatokat és építettem fel a nulláról sikeres vállalkozást ezen a biztosítási területen.

Később az Aegon kötelekébe kerültem, ahol területi vezetőként működtem. Mindig is követtem a biztosítási szakma újdonságait és fejlesztéseit, különösen érdekelt a tőzsde és a hozzá kapcsolódó termékek valamint részt vettem automatizált értékesítési koncepciók kialakításában az online marketing területén a biztosítási szektorban.

Az Inhouse csoportnál 2022 novembere óta dolgozom, mint biztosítási és hitelezési szakmai vezető, kifejezetten a társasházkezelőkre koncentrálva.

Nagyon dinamikus és kihívásokkal teli terület ez, ahol fontos küldetésemnek tartom a társasházkezelők munkájának segítését és egy ökoszisztéma kialakítását, amivel rengeteg terhet veszünk le a társasházi területen dolgozó partnereink válláról .

Vissza