Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Pannon Kincstár, Bukodi Edit Intézeti szakoktató, Uzsoki Utcai Kórház

Bukodi Edit

Intézeti szakoktató, Uzsoki Utcai Kórház

„Nem éltél igazán addig, amíg nem tettél valami jót olyan valakivel, aki soha nem tudja azt visszaadni neked.” (John Bunyan)

2011-ben kaptam meg az andragógusi diplomámat a Zsigmond Király Főiskolán. Szakképesítésemet illetően műtős szakasszisztensi és egészségügyi gyakorlatvezetői végzettséggel rendelkezem.

Hosszú évekig voltam az Uzsoki Utcai Kórház Sebészeti-Onkosebészeti Osztályán vezető szakasszisztens. 2017 novemberétől intézeti szakoktatóként dolgozom a kórházban. Feladataim közé tartozik az intézményünkbe érkező tanulók, hallgatók gyakorlatainak megszervezése, lebonyolítása, ellenőrzése. Kórházi munkám mellett immár két éve a Károli Gáspár Református Egyetemen oktatom a sebészeti szakápolástan tantárgyat diplomás ápoló szakos hallgatóknak.

A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központba 2022 nyarán kerültem óraadóként.

Mind a munkahelyemen, mind a képző intézményekben elsődleges célom, hogy átadjam sok éves tapasztalatomat, szakmaszeretetemet. Szeretném az elhivatott, megfelelő elméleti tudással rendelkező tanulókat felkészíteni erre a cseppet sem könnyű, ám annál szebb hivatásra, hogy aztán kollégaként büszkék lehessenek arra, hogy ezt a segítő hivatást választották.

Vissza