Bukodi Edit

Intézeti szakoktató, Uzsoki Utcai Kórház

„Nem éltél igazán addig, amíg nem tettél valami jót olyan valakivel, aki soha nem tudja azt visszaadni neked.” (John Bunyan)

2011-ben kaptam meg az andragógusi diplomámat a Zsigmond Király Főiskolán. Szakképesítésemet illetően műtős szakasszisztensi és egészségügyi gyakorlatvezetői végzettséggel rendelkezem.

Hosszú évekig voltam az Uzsoki Utcai Kórház Sebészeti-Onkosebészeti Osztályán vezető szakasszisztens. 2017 novemberétől intézeti szakoktatóként dolgozom a kórházban. Feladataim közé tartozik az intézményünkbe érkező tanulók, hallgatók gyakorlatainak megszervezése, lebonyolítása, ellenőrzése. Kórházi munkám mellett immár két éve a Károli Gáspár Református Egyetemen oktatom a sebészeti szakápolástan tantárgyat diplomás ápoló szakos hallgatóknak.

A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központba 2022 nyarán kerültem óraadóként.

Mind a munkahelyemen, mind a képző intézményekben elsődleges célom, hogy átadjam sok éves tapasztalatomat, szakmaszeretetemet. Szeretném az elhivatott, megfelelő elméleti tudással rendelkező tanulókat felkészíteni erre a cseppet sem könnyű, ám annál szebb hivatásra, hogy aztán kollégaként büszkék lehessenek arra, hogy ezt a segítő hivatást választották.

Vissza