Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Csordás Kornél Webházmester Cloud társasházkezelő- és könyvelőszoftver - technikai támogatás, fejlesztés és oktatás. A Pannon Kincstár munkatársa.

Csordás Kornél

Webházmester Cloud társasházkezelő- és könyvelő szoftver - Technikai támogatás, fejlesztés és oktatás

Érettségit követően Számítógéprendszer-programozó (OKJ) és Web-programozó felsőfokú szakképzés elvégzése után 2010-ben csatlakoztam a Házmester társasházkezelő – és könyvelő szoftver csapatához, ahol a fejlesztésben és a technikai támogatásban kezdtem tevékenykedni, kis idő elteltével pedig a szoftver oktatásában is tevékeny szerepet kezdtem vállalni. Ezzel párhuzamosan tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karán folytattam. A Webházmester szoftvertermék 2012-ben jelent meg a piacon, amelyet a tervezésétől fogva végig követtem, hiszen az akkor már piacvezetőnek számító Házmester társasházkezelő szoftver alapjait figyelembe véve került megtervezésre és új alapokra helyezve felépítésre. A megjelenést követően a Webházmester sikeres piacra történő bevezetésében, technikai támogatásában, fejlesztésében és oktatásában vállaltam aktív szerepet.

Az összesen 12 évnyi ügyfélszolgálati és fejlesztési feladataimon keresztül ismerkedtem meg a társasházkezelés sokszínű világával és az oktatásban szerzett tapasztalataim alapján törekszem a nehezen érthető fogalmak és funkciók leegyszerűsítésére bizonyos esetekben akár a konyhanyelv szintjéig és gyakorlati példák segítségével érthetővé tenni a lényeges részeket. A munkám során abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fejlesztési feladatok tervezésétől a megvalósításon túl az oktatásig végig követhetem az egyes munkadarabokat és így már a tervezésnél képviselni tudom a felhasználói nézőpontot és ezáltal egy felhasználóbarátabb informatikai rendszer épülését.

Vissza