Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Horváth Gréta vezető audiológus, Mediszintech Audiológia Kft. Pannon Kincstár, oktató

Horváth Gréta

vezető audiológus, Mediszintech Audiológia Kft.

Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz!” (Will Rogers)

Bő másfél évtizede egy teljesen más szakmából érkezve találtam meg az igaz hivatásomat. Korábban vám- és külker-ügyintézőként dolgoztam, ám az uniós csatlakozás után egyre kevesebb lett a feladatom, és úgy éreztem, tovább kell lépnem. Jelentkeztem egy álláshirdetésre, amelyben audiológust kerestek. Elvégeztem a képzéseket, majd minden lehetséges tréningen és fórumon képeztem magam, elmélyedve a szakma kihívásaiban és szépségeiben. A legjobban az tetszik benne, hogy folyamatosan tanulhatok, mivel a tudásomat szinten kell tartani a technikai fejlődéssel, és a kommunikációnak is igazodnia kell a változó ügyféligényekhez.

A munkahelyemen a hagyományos feladataim mellett már régóta tartok oktatásokat az audiológus csapatnak, nagyon sok témában képezzük egymást a kollégákkal. A Pannon Kincstár 2022 nyarán kért fel a szakma oktatására, amelynek során a célom nemcsak a tudás, hanem a szakma szeretetének átadása is.

Azoknak a tanulóknak, akik az audiológus szakma megszerzésén gondolkoznak, a következőt üzenem: ha szeretik a kihívásokat, lépést tudnak tartani a megújuló technikai eszközökkel, és van elég szorgalmuk és kitartásuk az audiológiai alapok elsajátításához, akkor itt a helyük!

Vissza