OKTATÓINK

Juhász Anna

kereskedelmi üzemgazdász, közgazdász

„Egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, a társadalmihoz hatvan év kell”
(Ralf Dahrendorf)

Szakterületeim:

„Közbeszerzési referens” képzésen 2006. óta tanítok.

A képzéseknél a szakmai szervezetek felkérésére, a Közgazdasági és a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportoknál vizsgabizottsági elnökként, illetve vizsgabizottsági tagként dolgozom.

Végzettségeim: KVF Kereskedelmi Kar – kereskedelmi üzemgazdász és BKÁE Gazdálkodástudományi Kar – közgazdász

Dolgoztam a közszférában, vállalkozási területen, multinacionális cégnél és főiskolán is oktattam. Több mint tíz évig hivatalos közbeszerzési tanácsadóként ajánlatkérők és ajánlattevők felkérésére különböző közbeszerzési eljárásokban vettem részt.

A Közbeszerzési törvény igen gyakori változásaival próbálok rendszeresen lépést tartani, s azt a hallgatóknak átadni. A tanítás szeretete, a tudás átadása, a nyitott, érdeklődő emberek és az újabb kihívások tartották, s tartják bennem a kitartást és a lelkesedést.

A Pannon Kincstárnál három éve tanítok, ahol a munkámmal kapcsolatban minden szakmai segítséget megadnak.

Az elmúlt évben a hagyományos oktatás mellett a digitális oktatás kihívásaival is szembesültünk, ami újabb feladatokat és lehetőségeket teremtett a képző intézmények, a tanárok és a hallgatók számára is.

Vállalkozásom ügyvezetőjeként az FSZOE és az MSzSzE tagjaként részt veszek a szakmai továbbképzéseken, hogy szakterületeimen a lehetőségekhez képest minél naprakészebb információkkal rendelkezzem.

Vissza