Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Juhász Anna kereskedelmi üzemgazdász, közgazdász Pannon Kincstár, oktató

Juhász Anna

kereskedelmi üzemgazdász, közgazdász

„Egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, a társadalmihoz hatvan év kell”
(Ralf Dahrendorf)

Szakterületeim:

„Közbeszerzési referens” képzésen 2006. óta tanítok.

A képzéseknél a szakmai szervezetek felkérésére, a Közgazdasági és a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportoknál vizsgabizottsági elnökként, illetve vizsgabizottsági tagként dolgozom.

Végzettségeim: KVF Kereskedelmi Kar – kereskedelmi üzemgazdász és BKÁE Gazdálkodástudományi Kar – közgazdász

Dolgoztam a közszférában, vállalkozási területen, multinacionális cégnél és főiskolán is oktattam. Több mint tíz évig hivatalos közbeszerzési tanácsadóként ajánlatkérők és ajánlattevők felkérésére különböző közbeszerzési eljárásokban vettem részt.

A Közbeszerzési törvény igen gyakori változásaival próbálok rendszeresen lépést tartani, s azt a hallgatóknak átadni. A tanítás szeretete, a tudás átadása, a nyitott, érdeklődő emberek és az újabb kihívások tartották, s tartják bennem a kitartást és a lelkesedést.

A Pannon Kincstárnál három éve tanítok, ahol a munkámmal kapcsolatban minden szakmai segítséget megadnak.

Az elmúlt évben a hagyományos oktatás mellett a digitális oktatás kihívásaival is szembesültünk, ami újabb feladatokat és lehetőségeket teremtett a képző intézmények, a tanárok és a hallgatók számára is.

Vállalkozásom ügyvezetőjeként az FSZOE és az MSzSzE tagjaként részt veszek a szakmai továbbképzéseken, hogy szakterületeimen a lehetőségekhez képest minél naprakészebb információkkal rendelkezzem.

Vissza