Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Kaucsicsné Zsóri Katalin

intézményvezető, Down Alapítvány II. sz. Gondozóháza

„Nem az a mester, aki megtanít valamire, hanem aki megihleti a tanítvány, hogy legjobb tudását latba vetve fölfedezze azt, amit már eddig is tudott.” (Paulo Coelho)

Szakterületeim: szociális munka elmélete és gyakorlata, társadalmi ismeret és szociálpolitika, pedagógia, foglalkoztatás, fejlesztés, esetmegbeszélés, szociális munka adminisztrációja, gazdálkodási és vezetési ismeretek, intézmény, illetve tevékenységet megismerő gyakorlat

A Szent István Egyetem szociális munka alapképzésén szereztem meg első diplomámat. Ezt követően a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen okleveles andragógussá váltam, majd a Semmelweis Egyetemen okleveles szociális munkás lettem.

A tanítás fontos a számomra. Megismerni a hallgatót, látni egy szakma iránti érdeklődése révén, hogyan ismerkedik egy új hivatással egy különleges feladat a számomra. Jó érzéssel tölt el, amikor látom a teremben, hogy érdeklődéssel hallgatnak a jelenlévők és ők maguk is igyekeznek megosztani velem tapasztalataikat, tudásukat. A felnőttek oktatása egy igazi egyenlő partneri viszony, ami a számomra is egy tanulási folyamat az egymásra kölcsönhatás révén.

Vissza