Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Kiss Erika

klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat

„Sokféle módon lehetünk jó tanárok. A legkiválóbbak közös jellemvonása, hogy oly ragaszkodással szeretik tárgyukat, s ezzel a vírussal képesek hallgatóikat is beoltani.” (Solomon Marcus)

Szakterületeim: pszichológia, mentálhigiéné

2010-ben diplomáztam a Debreceni Egyetemen. Pályakezdőként gyermekekkel, serdülőkkel és szülőkkel dolgoztam előbb a pedagógiai szférában, majd kórházi gyermekpszichológiai szakrendelésen. Eközben elvégeztem a klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus képzést. Jelenleg fő állásban a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat alkalmazottja vagyok, illetve magán praxisban dolgozom. Klienseim főleg gyerekek és szülők, de felnőttekkel is szívesen foglalkozom egyéni tanácsadás keretei között. A felnőttképzés 2012 óta játszik fontos szerepet szakmai utamban.

A Pannon Kincstárban 2014 óta tanítok.

Segítő szakmát tanulóknak szilárd elméleti alapokat és tanulságos gyakorlati tapasztalatokat igyekszem átadni. Célom, hogy alapos felkészültség, valamint a szakmai alázat és magabiztosság egyensúlya jellemezze diákjaimat, mire befejezik a tanfolyamot.

Vissza