Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Kiss Judit

intézményvezető ápoló, Schweitzer Albert Református Szeretetotthon

„A képesség azt jelenti, hogy miben vagy tehetséges. A motiváció dönti el, hogy mit teszel. A hozzáállás pedig meghatározza, hogy milyen jól fogod csinálni.”
(Lou Holtz)

Szakterületeim: szociális gondozás és ápolás.

Végzettségeim: diplomás ápoló (SEEFK, 2001), szociálgerontológus (DEEFK, 2013)
2010. április óta vagyok a Schweitzer Albert Református Szeretetotthon munkatársa, és intézményvezető ápolóként a megfelelő szakmai háttér biztosításán kívül ugyanolyan fontosnak tartom, hogy családias hangulatban, szeretetteljes környezetben biztosítsuk az ellátást idős lakóink számára. Meggyőződésem, hogy csak a megfelelő szaktudással és elhivatottsággal rendelkező munkatársakkal lehet minőségi ellátást nyújtani.

2014 óta tanítok a Pannon Kincstárban, és nagyon hálás vagyok, hogy tagja lehetek a PKT oktatói csapatának, ezáltal lehetőségem van sok értékes ember megismerésére, és a szakmám iránti elkötelezettség kifejezésére is. Tanárként igyekszem az elméleti tudást kiegészíteni a mindennapi gyakorlati tapasztalatokkal is.

A szociális ellátásban dolgozóknak képesnek kell lenni megérteni, elfogadni, felelősséggel viseltetni mások iránt, de a pozitív visszajelzések, az ellátottak szeretete nagyon sok örömet is tud okozni a szakmában elhelyezkedő munkatársak számára.

Vissza