Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Kiss Judit intézményvezető ápoló, Schweitzer Albert Református Szeretetotthon Pannon Kincstár, oktató

Kiss Judit

intézményvezető ápoló, Schweitzer Albert Református Szeretetotthon

„A képesség azt jelenti, hogy miben vagy tehetséges. A motiváció dönti el, hogy mit teszel. A hozzáállás pedig meghatározza, hogy milyen jól fogod csinálni.”
(Lou Holtz)

Szakterületeim: szociális gondozás és ápolás.

Végzettségeim: diplomás ápoló (SEEFK, 2001), szociálgerontológus (DEEFK, 2013)
2010. április óta vagyok a Schweitzer Albert Református Szeretetotthon munkatársa, és intézményvezető ápolóként a megfelelő szakmai háttér biztosításán kívül ugyanolyan fontosnak tartom, hogy családias hangulatban, szeretetteljes környezetben biztosítsuk az ellátást idős lakóink számára. Meggyőződésem, hogy csak a megfelelő szaktudással és elhivatottsággal rendelkező munkatársakkal lehet minőségi ellátást nyújtani.

2014 óta tanítok a Pannon Kincstárban, és nagyon hálás vagyok, hogy tagja lehetek a PKT oktatói csapatának, ezáltal lehetőségem van sok értékes ember megismerésére, és a szakmám iránti elkötelezettség kifejezésére is. Tanárként igyekszem az elméleti tudást kiegészíteni a mindennapi gyakorlati tapasztalatokkal is.

A szociális ellátásban dolgozóknak képesnek kell lenni megérteni, elfogadni, felelősséggel viseltetni mások iránt, de a pozitív visszajelzések, az ellátottak szeretete nagyon sok örömet is tud okozni a szakmában elhelyezkedő munkatársak számára.

Vissza