Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Magyari Nelli, Pannon Kincstár, eKréta adminisztrátor

Kovács Edit Margit

Kozmetikus és sminktetováló mester

„Ha nem harcolsz azért, amit akarsz, ne sírj azért, amit elveszítesz.”

Diplomás kozmetikus szakoktató, kozmetikus mester, sminktetováló mester és vizsgabizottsági elnök vagyok, továbbá vizsgafelügyelő, szakmai szakértő és jegyző is. Jelenleg saját orvos-kozmetikai vállalkozásunkban dolgozom üzletvezetőként. Ezt megelőzően csaknem 30 évig a békéscsabai Réthy Pál kórház baleseti sebészet sürgősségi osztályán dolgoztam, mint emelt kategóriás ápolónő. A párom volt a főnököm, aki baleseti sebész osztályvezető főorvos.

2000-ben úgy döntöttem, hogy jobban szeretnék élni, ezért először Svédországban dolgoztam 2 évet a plasztikai sebészet területén, majd Németországban 5 évet, szintén baleseti sürgősségi osztályon. Közben tanultam a  kozmetikus szakmát Budapesten az Elite Kozmetikusképző Alapítványi Szakiskolában.

Aztán felvételt nyertem a Budapesti Műszaki Egyetemre, ahol elvégeztem a szakoktatói szakot, utána jött a kozmetikus  és a sminktetováló mesterképzés.

Jelenleg 33 féle képesítéssel rendelkezem az egészségügy és szépségápolás területén belül. Imádok tanulni és tanítani. Mindkét munkaterületemet szeretem, így aztán a munka nekem a szenvedélyem is egyben. 2007 óta oktatok, vizsgáztatok tanulókat, 2022 májusa óta immár a Pannon Kincstárnál is, amit szintén nagyon szeretek, és bízom benne, hogy sok ideig lehetek az oktatói között.

Vissza