Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Lakos Gábor Zoltán Fogtechnikus, Philips Sales Manager Pannon Kincstár, oktató

Lakos Gábor Zoltán

Fogtechnikus, Philips Sales Manager

„Az információ korában nincsenek határok. Határokat csak magunk szabhatunk. Ha valami nagyot akarsz készíteni, nem dollármilliókra, csak megfelelő mennyiségű pizzára, diétás kólára, egy olcsó PC-re, és mindenekelőtt elég eltökéltségre van szükséged.”
(John Carmack)

Szakterületeim: Cad/Cam Technológiák a tervezéstől a 3D nyomtatásig, fogászati prevenció és szájhigiénia, üzleti modell témái.

Szakmai előmenetelemet a Straumann cégnél kezdtem. Itt volt lehetőségem elsajátítani és értékesíteni a Dental Wings Szoftver innovatív rendszereit. A későbbiekben saját labort üzemeltetve 3D nyomtatók felé specializálódtam és a Dental Wings szoftver individuális megoldásait tovább felhasználva készítettem a fogtechnikai munkáimat.

A Pannon Kincstárban 2021-ben kezdtem az oktatást.

Jelenleg a Philipsnél dolgozom, mint szájápolási értékesítő, a szónikus technológiájú fogkefék forgalmazása a feladatom.

Célom az oktatásban, hogy a jövő diákjai egy magabiztos technológiai tudás birtokában lépjenek ki a munkaerőpiacra, ezért rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi kurzusokon, expókon, hogy a folyamatos technológiai fejlődéseket megoszthassam a diákokkal, és ezáltal egy szélesebb spektrumot lássanak a szakmán belül.

Vissza