Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Lovászi Andrásné

adótanácsadó, egyéni vállalkozó

“Jót s jól!”
(Kazinczy Ferenc)

Szakterületeim:

Pénzügyi és számviteli ügyintézők oktatásában – kommunikáció, pénzügyi ismeretek, számviteli ismeretek, bér-és tb ismeretek, munkajog.

Leendő mérlegképes könyvelők oktatásában – gazdasági jog, gazdasági és vezetési ismeretek, adózási feladatok, számviteli feladatok.

Iskoláim: Közgazdasági szakközépiskola, Mérlegképes, Bér- és munkaügyi előadó, Gazdasági Egyetem: adótanácsadó.

A fő szakterületem az adótanácsadás, elsősorban az egyéni vállalkozás, BT, KFT, Közhasznú Nonprofit szervezet vonatkozásában, amely nagyon hasznos a gyakorlati oktatásban.

Szeretném átadni a közgazdász szakmát, a több évtizedes elméleti és gyakorlati ismereteimmel, mint könyvelő, bérszámfejtő, munkajogi- és adótanácsadó. Dolgoztam beosztottként, vezetőként: osztályvezetőként, főkönyvelőként. Évekig egy oktató és szolgáltató Kft-nél oktattam. A 2021. évben pedig a Közszolgálati Egyetem Gazdasági vállalkozói világából nyugdíjba mentem. Azóta vállalkozóként ügyködöm, követve a változásokat.

A Pannon Kincstárban négy tantárgyat oktattam a Mérleglépes tanoncoknak. Mindenképpen szeretnék az oktatásban is dolgozni ameddig lehet.

Oktatói hitvallásom: Soha ne váltsd aprópénzre a tudásodat, a szakmát!

Üzenetem a jövőbeni tanulóink számára: ez egy nehéz, felelősségteljes szakma, amit illik komolyan venni. Fontos a logikus gondolkodás, amibe bele lehet szokni. Állandó tanulással jár, de lehet szeretni ezt a szakmát.

Vissza