Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Madarasi Irén Anikó, Klinikai laboratóriumi kutató, Semmelweis Egyetem Laboratóriumi Medicina Intézet, Pannon Kincstár, oktató

Madarasi Irén Anikó

Klinikai laboratóriumi kutató, Semmelweis Egyetem Laboratóriumi Medicina Intézet

„Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember.” (Muhammad Ali)

Laboratóriumi kutatói munkám mellett egészségügyi szaktanár, valamint utolsó éves klinikai biokémikus szakvizsgajelölt vagyok. A  Semmelweis Egyetem Laboratóriumi Medicina Intézetében dolgozom a Transzplantációs Klinikán lévő laboratóriumban, a klinikai kémiai részleget vezetem, minőségirányitási felelős vagyok, és laborhelyettesi teendőket is ellátok.

25 éve dolgozom az egészségügyben, és három gyermekem mellett is mindig tanultam. Az egészségügy és a vegyipar területén hivatalos szakértőként, oktatóként tevékenykedem.

A Pannon Kincstárnál 2019 óta tanítok, és az Egyetem gyakorlóiskoláiban az asszisztensi és szakasszisztensi képzésekben is részt veszek.

Amióta az eszemet tudom, tanulok – család, gyerekek mellett is, mert úgy vélem, a megszerzett tudás emberi hatalom, és bölcsebbé tesz. A személyes és szakmai  látókörömet bővíti, és önbizalommal is felvértez. Elvégre hogyan is lehetnék tanárként példa, ha a saját életem nem erről szól? Szeretek tanítani, emberekkel foglalkozni, beszélgetni szakmai témákról. Igyekszem a gyakorlati oldalról átadni a tudásomat az ifjabb generációknak, és megszerettetni velük ezt az életfelfogást, motiválttá tenni őket a tanulás folyamataiban – ezért a sikeres vizsgafelkészítésben is aktív szerepet vállalok. Az egyik felem tanár, a másik klinikai szakember, és a kettő ötvözete adja az egyéni tanítási stílusomat: a hallgatók szeretetét! Tanulni csak szeretetteljes közegben, türelemmel lehet.

A megszerzett klinikai biokémikusi szakvizsga után molekuláris genetikus szakvizsgát is szeretnék tenni. A megszerzett tudás a miénk, tanuljatok!

Vissza