Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Makláriné Eszterhai Judit Közgazdász tanár (pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés), BGSZC Szent István Kollégium és Technikum Pannon Kincstár, oktató

Makláriné Eszterhai Judit

Közgazdász tanár (pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés), BGSZC Szent István Kollégium és Technikum

Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem, majd ezt követően mérlegképes könyvelő tanfolyamon szereztem oklevelet, amit közgazdász oklevél követett, pénzintézeti szakirányon.

Szakmai pályafutásom 1998-ban indult a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.-nél az államvizsga és a diploma megszerzése után. Kiemelt vállalati ügyfelekkel foglalkoztam, nagyvállalati hitelezéssel. A banki munka mellett folyamatosan tanítottam is, és végül az utóbbit választottam.

23 éve tanítok számvitelt pénzügyi-számviteli ügyintéző, adótanácsadó, valamint mérlegképes könyvelő képzéseken. Örömmel tölt el, hogy segítségemmel a diákjaim megértik, átlátják a komplex számviteli és elemzési összefüggéseket. Oktatói munkám során a sokszor „száraznak” tűnő számvitel, elemzés és ellenőrzés elméletet gyakorlatias megközelítéssel tudom befogadhatóvá tenni a hallgatók számára. Magas szakmai színvonalú, intenzív és gyakorlatorientált kurzusaim, vizsgafelkészítőim biztosítják a sikeres szakmai vizsgát.

Büszke vagyok arra, hogy óraadóként tanítok a Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ Kft.-nél mérlegképes könyvelő képzésben, továbbá a Külkereskedelmi Technikumban is pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésben.

A Pannon Kincstárban először pszü. vizsgán voltam vizsgabizottsági tag. Eredményes, sikeres vizsgán vettem részt, és pozitív benyomást tett rám az iskola, a diákok elismerően és dicsérettel beszéltek oktatóikról. A mostani, 2022-es mérlegképes könyvelő csoport az első csoportom a Pannon Kincstárnál.

Tetszik, és nagyon hatékonynak találom az iskola oktatási módszerét: a diákok online tanulnak, az órák rögzítésre kerülnek, és bármikor visszanézhetők, így a diákok könnyedén kiegészíthetik a jegyzeteiket.

A legnagyobb öröm számomra, mikor teljesül a célom, amely a következő: mosolyogva megyek órát tartani, a diákok mosolyogva távoznak az óráról.

Vissza