Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Molnárné Janecskó Elza oktató. Támogató kezek a műtéti csapatban, szakmai cikk a Pannon Kincstár keretében.

Molnárné Janecskó Elza

diagnosztikai képalkotásban szakosodott vezető asszisztens Uzsoki Utcai Kórház, Központi Röntgen Osztály

„Az élet egyikünk számára sem könnyű, de nincs semmi baj, ha az embernek van kitartása, s főleg önbizalma. Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és azt a valamit bármi áron is el kell érnünk.” (Marie Curie)

Szakterületeim: a diagnosztikai képalkotáson belül: röntgen, mammográfia, ultrahang, oszteoporózis, computer tomográfia, mágneses rezonancia, angiográfia

Gyermekkori álmom volt, hogy egyszer tanár lehessek, de az élet úgy hozta, hogy más területen szereztem végzettséget. Nagy örömömre szolgál, hogy az intézmény oktatójaként ez az álmom valóra vált és szaktudásommal a jövő generációját segíthetem.

Az Uzsoki Utcai Kórház röntgenosztályához 1984-ben csatlakoztam. 1993 óta vezető helyettesként, majd kinevezett vezető asszisztensként dolgozom. Főiskolai végzettségemet a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának kaposvári kirendeltségén, a Kaposvári Képzési Központon szereztem 2007-ben.
Oktatóként, a Pannon Kincstár felkérésére 2012 óta tevékenykedem.

Célom, hogy az óráimon több évtized tapasztalatát kreatívan, a diákok kétirányú kommunikációjának bevonásával adhassam át. A szakma szépségét a betegekhez való empatikus hozzáállással kiegészítve igyekszem szemléltetni, hiszen ilyen esetben az ember saját magától is folyamatosan tanulni képes.

Vissza