OKTATÓINK

Najdeh Nóra Nidál

Fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus, Zuglói Egészségügyi Szolgálat Kavics Dental

„Önmagunk művelése igazán közösségi érdekű tevékenység.”
(Lucian Blaga)

Szakterületeim: fogászati alapismeretek, fogászati prevenció, egészségfejlesztés a fogászatban, fogászati műszertan, konzerváló fogászat.

2019 óta tanítok a Pannon Kincstárban fogászati asszisztenseket és klinikai fogászati higiénikusokat. Tanulmányaim során pedagógia szakos bölcsész diplomát szereztem, mellyel 3 évet dolgoztam pedagógiai asszisztensként. A szívem mégis a fogászat irányába húzott, hiszen szüleim is szakmabeliek. A Pannon Kincstárt először hallgatói szemszögből ismerhettem meg, ugyanis itt végeztem el a fogászati asszisztensi és klinikai fogászati higiénikusi szakképzést is.

Miután évekig dolgoztam a szakmában, szerettem volna kicsit bővíteni a tevékenységi körömet, így jött a tanítás. Mindennapos munkám mellett a tanítás segít frissen tartani és sok új dolgot tanulni a napról napra változó fogászati újdonságokkal kapcsolatban.

A kezdeti hétvégi személyes oktatásokat ma már felváltotta az online felnőttképzés, amelyre nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a hallgatóinktól. Az iskolával közösen igyekszünk biztos hátteret adni a tanulóinknak a tananyagok elsajátításában. Az a tapasztalatom, hogy most érdemes egészségügyi szakmát kitanulni, akár csak egy második lehetőségnek, mert sosem tudhatjuk, mit hoz majd az élet. Arra bíztatom a tanulni vágyókat, jelentkezzenek és tanuljanak nálunk, mert itt nemcsak tananyagot, hanem egy szemléletet kapnak a fogászati szakmával kapcsolatban.

Vissza