Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Najdeh Nóra Nidál Fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus, Zuglói Egészségügyi Szolgálat Kavics Dental, Pannon Kincstár, oktató

Najdeh Nóra Nidál

Fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus, Zuglói Egészségügyi Szolgálat Kavics Dental

„Önmagunk művelése igazán közösségi érdekű tevékenység.”
(Lucian Blaga)

Szakterületeim: fogászati alapismeretek, fogászati prevenció, egészségfejlesztés a fogászatban, fogászati műszertan, konzerváló fogászat.

2019 óta tanítok a Pannon Kincstárban fogászati asszisztenseket és klinikai fogászati higiénikusokat. Tanulmányaim során pedagógia szakos bölcsész diplomát szereztem, mellyel 3 évet dolgoztam pedagógiai asszisztensként. A szívem mégis a fogászat irányába húzott, hiszen szüleim is szakmabeliek. A Pannon Kincstárt először hallgatói szemszögből ismerhettem meg, ugyanis itt végeztem el a fogászati asszisztensi és klinikai fogászati higiénikusi szakképzést is.

Miután évekig dolgoztam a szakmában, szerettem volna kicsit bővíteni a tevékenységi körömet, így jött a tanítás. Mindennapos munkám mellett a tanítás segít frissen tartani és sok új dolgot tanulni a napról napra változó fogászati újdonságokkal kapcsolatban.

A kezdeti hétvégi személyes oktatásokat ma már felváltotta az online felnőttképzés, amelyre nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a hallgatóinktól. Az iskolával közösen igyekszünk biztos hátteret adni a tanulóinknak a tananyagok elsajátításában. Az a tapasztalatom, hogy most érdemes egészségügyi szakmát kitanulni, akár csak egy második lehetőségnek, mert sosem tudhatjuk, mit hoz majd az élet. Arra bíztatom a tanulni vágyókat, jelentkezzenek és tanuljanak nálunk, mert itt nemcsak tananyagot, hanem egy szemléletet kapnak a fogászati szakmával kapcsolatban.

Vissza