Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Pannon Kincstár, Németh Mária, oktató, intézményvezető, Szigetmonostori Bölcsőde

Németh Mária

intézményvezető, Szigetmonostori Bölcsőde

„A család az a hely, ahol megtanuljuk a reményt. A gyerekek nagyon gyorsan észreveszik, hogy a világban nem csak béke és harmónia van. A családban érjük el, hogy gyermekeink úgy találkozzanak az élet nehézségeivel, hogy tudják, szeretik őket. A remény a legfontosabb ajándék, amit gyermekeinknek adhatunk!” (Don Bosco)

Szakterületeim: kisgyermekkori nevelés, pszichológiai és pedagógiai ismeretek

Érettségit követően a kisgyermeknevelői pályát választottam hivatásomnak. Felnőttképzésben bölcsődei szakgondozónő képesítést szereztem, majd a Nyugat-Magyarországi Egyetem Pedagógiai Főiskolai Karán szociálpedagógus-családpedagógus végzettséggel diplomáztam. Tanulmányaimat gyermekjóléti alapellátás területén szerzett szociális szakvizsgával és tereptanári képesítéssel bővítettem.

Hiszem, hogy a gyerekekkel és családjaikkal csakis szívvel-lélekkel lehet foglalkozni és lelkesedésemmel a munkatársaimat is motiválom. Magam is folyamatosan képzéseken veszek részt, 10 éve oktatóként adom át a bennem lévő elhivatottságot. A munkatársaim, tanítványaim fejlődésének megélése mindig erőt, energiát ad nekem, csakúgy, mint saját új feladataim és annak az élménye, hogy új emberekkel kerülhetek szakmai kapcsolatba.

Vissza