Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Osikóczki Csabáné Kardos Judit Óvodavezető, óvodapedagógus Pannon Kincstár, oktató

Osikóczki Csabáné Kardos Judit

Óvodavezető, óvodapedagógus

„Csak egy útravalóval tudok szolgálni. Ez a szeretet vállalása. A szeretet olyan kulcs, amely biztos módon nyitja a különböző zárakat. Ha ez a kulcs megvan, vagy nem vesztették el, akkor sikeres és eredményes lesz a pedagógus munkája.” (Bácskai Mihály)

 

Jelenleg Dunakeszin egy magánóvodában dolgozom óvodavezető-óvodapedagógusként immáron 5 éve. Nagyon élvezem a kihívásokat, minden nap más helyzetet és megoldandó feladatot hoz.

Már egészen fiatal korom óta tudtam, hogy emberekkel és gyerekekkel kell foglalkoznom. Egy Szabolcs megyei kis településről hosszú út vezetett egy nagyvárosi magánóvodába. Amikor az óvodapedagógus képzésre jártam, lenyűgözött a tanáraim szakmai tudása, embersége, hozzáállása. Akkor megmozdult bennem valami, és rádöbbentem, hogy én is szeretném majd a szakmai és gyakorlati tudásomat, tapasztalatomat az óvodai képzésben továbbadni.

 

Folyamatosan képeztem magam: a zenei nevelés szakvizsga, a közoktatási vezető szakvizsga, a pszichológiai konzulens OKJ, a sok önismeret és még több szakmai gyakorlati év, valamint az andragógus mesterképzés után érkezett el számomra az idő, hogy tevékenyen részt vegyek a felnőttképzésben.

 

A Pannon Kincstártól  2022 júliusában kaptam lehetőséget egy éppen induló dajkaképzésben való részvételre.

 

A gyermekekkel való foglalkozás a lehető legszebb hivatás: szárnyakat és gyökereket adunk a felnövekvő generációnak, személyiségünkkel is nevelünk, és példát mutatunk.

Vissza