OKTATÓINK

Szabados-Slezák Brigitta

osztályvezető főnővér, OSEI Mozgásszervi rehabilitációs osztály

A tanítás számomra egy örömutazás, amelynek során tanítok és tanulok egyben. A célom, hogy megmutassam, hogyan nézzük a dolgokat, hiszen a HOGYAN visz el minket ahhoz, hogy megfejtsük a lényeget.

Szakterületeim: ápolás, szociális gondozás, idősgondozás, szociális menedzsment

Diplomás ápolói végzettségemet a SOTE Főiskolai Karán szereztem. Ezt követően a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Szociális menedzserként végeztem, a Wesley János Lelkészképző Főiskolán pedig szociális menedzserként szakvizsgát tettem. Egészségügyi és szociális munkáim mellett az oktatás tölt be fontos szerepet az életemben. Szakmai jegyzetek készítésében, szakmai dokumentációk és szabályzatok összeállításában, illetve vizsgaanyagok kidolgozásában is rendszeresen közreműködöm.

A Pannon Kincstárban 2009 óta oktatom tantárgyaimat.

Abban hiszek, hogy az általam képviselt szakmacsoportot nem lehet csupán könyvekből megtanulni. A gyakorlatban kell megtapasztalni a valódi feladatokat és így válni szakemberré.

Ezért is fontos számomra, hogy mindazt, amit a tanítás során átadok, saját munkám megéléseiből merítem. Ezt igyekszem megmutatni a tanulóimnak és bátorítani őket saját útjukhoz.

Vissza