Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Tamaga Fanni a Pannon Kincstár egyik oktatója. Gépészmérnök, okleveles mérnöktanár. Szakterületei a számítógéppel támogatott szervezés (CAD) és gyártás (CAM), minőségbiztosítás, közlekedéstechnika, termelési logisztika, ügyvitel. A technika világa. Újszerű, innovatív megoldások.

Tamaga Fanni

Gépészmérnök, okleveles mérnöktanár

„Sokat kell tanulnia az embernek ahhoz, hogy megtudhassa, milyen keveset is tud.”  (Széchenyi István)

 

Szakterületeim: számítógéppel támogatott tervezés (CAD) és gyártás (CAM), minőségbiztosítás, közlekedéstechnika, termelési logisztika, ügyvitel

Tanulmányaimat a győri Széchenyi István Egyetemen végeztem, 2014-ben gépészmérnöki, 2017-ben mérnöktanári diplomát szereztem. Már az egyetemi éveim alatt elhelyezkedtem gyártmánytervező mérnökként egy nagy múltú járműgyártó vállalatnál. Feladataim közé tartozott új alkatrészek tervezése, a már meglévő alkatrészek fejlesztése, alkatrészlisták (BOM) létrehozása, szerviz- és karbantartási utasítások készítése. Gyakorlatot szereztem minőségbiztosítás és gyártásoptimalizálás területén. Oktatói pályafutásomat 2015-ben kezdtem, és 2022-ben csatlakoztam a Pannon Kincstár csapatához.

Mindig is érdekelt a technika világa, vonzanak az újszerű, innovatív megoldások. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az élethosszig tanulást, én magam is rendszeresen részt veszek továbbképzéseken.

Törekszem arra, hogy a diákjaim modern és naprakész tudást szerezzenek, miközben én is tanulok valami újat tőlük.

Vissza