Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Nagy Anita, Pannon Kincstár, ügyfélkapcsolati vezető

Nagy Anita

Minőségügyi munkatárs

Szociálpedagógusként az elmúlt 12 évben a szociális szférában és a közigazgatásban dolgoztam a szenvedélybeteg-ellátás, a menekültellátás, és a gyermekvédelmi törvény hatálya alá tartozó otthont nyújtó ellátás területén. Legnagyobb szakmai tudásom a gyermekvédelem területén van, gyermekjogi képviselő képesítéssel is rendelkezem.

2022 márciusában kezdtem el dolgozni a Pannon Kincstárnál. Minőségügyi munkatársként elsődleges feladatom az egyes folyamatok optimalizálása, hogy a megfelelő feladatokat a megfelelő módon végezzük, a lehető leghatékonyabbá téve a belső működést .  Tapasztalatom szerint itt a Pannonnál, amit jól csinálunk, azt elég gyorsan megtesszük, és mindenben folyamatos fejlődésre törekszünk. Ahogy Edward Deming mondta: „Ha nem tudod leírni folyamatként, amit csinálsz, akkor nem tudod, mit csinálsz.”

Képzéseinkre nagy szeretettel és tapasztalt oktatókkal várunk mindenkit, a kötelező tananyagon felül a szakmai identitásod fejlesztésére is figyelmet fordítunk. Ha radiográfiai asszisztensi képzésünkre jelentkezel, a terület referenseként mindenben számíthatsz a segítségemre.

Szabadidőmben az aktív pihenést részesítem előnyben.

Vissza