Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Magyari Nelli, Pannon Kincstár, eKréta adminisztrátor

Haraga Kornélia

„A fő az, hogy az embernek, mialatt dolgozik, meglegyen a föltétlen meggyőződése, hogy amit csinál, nem hal meg vele, lesz utódja.” (Lev Tolsztoj)

54 éves vagyok, és nem mondhatom el magamról, hogy az életemben nagyon sok mindent „kipróbáltam”, hiszen az 54 évből 36-ot aktívan a közigazgatásban tevékenykedtem, annak viszont – azt hiszem – nagyon sok területét ismerem. Főiskolai végzettségem van, a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karán szereztem diplomát, ingatlan-nyilvántartási szakon. Munkám során folyamatos jogi képzéseken vettem részt, az ingatlan-nyilvántartási rendszer többszörös átalakításában, fejlesztésében, jogszabály-előkészítési feladatokban vállaltam szerepet.

Az ingatlanügyi hatóságnál töltött 36 év alatt a szakterületek mindegyikét alaposan megismertem, dolgoztam földmérőként, ingatlan-nyilvántartási előadóként, vezetőként. Informatikai rendszerek fejlesztésében, azok tesztelésében rendszeresen részt vettem.

Vezetőként mindig fontosnak tartottam a kezdő kollégák fejlődését figyelemmel kísérni, nekik a tudást átadni. Munkámban a jogszabályok adták a keretet, mindig, minden körülmények között a jog lehetőségei között kerestem meg azokat a megoldásokat, amelyek az ügyfeleimet is megelégedéssel töltötték el, és a szabályokba sem ütközött.  Ma már nem dolgozom a közigazgatásban, de szakértőként továbbra is segítem a kollégákat a tanácsaimmal az újabb fejlesztések eredményes befejezéséhez.

A Pannon Akadémia 2022 év elején tisztelt meg azzal a feladattal, hogy a munkám során megszerzett jogi tudást a tanulóknak átadjam, hozzásegítsem őket a sikeres vizsga letételéhez, és a megszerzett tudással eredményesen és sikeresen lássák el az eléjük kerülő feladatokat.  Kitartó tanulást és sok sikert kívánok a munkájuk során!

Vissza