Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Harnos Lászlóné Ingatlan szakértő, tanácsadó, oktató Pannon Kincstár, oktató

Harnos Lászlóné

Ingatlan szakértő, tanácsadó, oktató

A tanító ügyessége abban áll, hogy meg tudja nyerni és lekötni tanítványának figyelmét; ha ezt elérte, oly gyorsan fog haladni, amennyire csak engedik tanítványának képességei; figyelem nélkül minden sürgése-forgása, felindulása kárba vész vagy legalább is igen kevés eredménnyel fog járni.
(John Locke)

Szakterületeim: Könyvvezetés és beszámoló készítés; Vállalkozási és pénzügyi ismeretek; Számítógépes könyvelés; Társasházak gazdasági és gyakorlati ismeretei; Ingatlanközvetítők értékbecslési és adózásai ismeretei, illetve gyakorlati feladataik; Ingatlan-vagyon értékelők és Ingatlankezelők befektetési és hozamszámítási ismeretei;

Andragógusi diplomával, illetve mérlegképes könyvelő; társasházkezelő; ingatlankezelő; ingatlanközvetítő; ingatlan- vagyon értékelő OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezem.

A könyvelési és ingatlankezelési ismeretekkel még az 1980-as években ismerkedtem meg az akkori IX. kerületi Ingatlankezelő Vállalatnál (IKV). Az 1990-es években a XVII. kerületben vettem részt az ingatlanok privatizációjában. A megszerzett tudást és ismereteimet magánvállalkozásomban kamatoztattam egészen 2005-ig. 2000-ben felkértek a társasházkezelők oktatására, majd a paletta kezdett kibővülni egyre több kapcsolódó tantárggyal. Jelenleg az oktatás mellett társasházak gazdasági ellenőrzését végzem.

A Pannon Kincstárban 2020 végétől tevékenykedek. Számomra fontos, hogy a hallgatóim piacképes tudásra tegyenek szert és munkájukat a megszerzett tudás fényében a legsikeresebben, eredményekben gazdagon végezzék el.

Vissza