Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Nagy Márta Műtős szakasszisztens, Jávorszky Ödön Kórház, Pannon Kincstár, oktató

Nagy Márta

Műtős szakasszisztens, Jávorszky Ödön Kórház

Ami nem öl meg, az megerősít” (Friedrich Nietzsche)

Műtős szakasszisztensként dolgozom Vácon a Jávorszky Ödön Kórház központi műtőjében immár 30 éve. Kisebb kitérőkkel tarkított ez az elmúlt 30 év, mert az élet időnként a változtatást is szükségessé tette: dolgoztam más kórházakban, rendelőkben is hosszabb-rövidebb ideig, de Vácra mindig visszajártam. Lehetőségem nyílt egy külföldi projektben is részt vennem, ami nagy élmény volt, és szakmai tapasztalatot is követelt, illetve nyújtott.

A Pannon Kincstárnál 2022 májusában kezdtem el a tanítást, korábban az AO Műtősnői Társaságban végeztem oktatói tevékenységet.

Szeretem az oktatást, mert amellett, hogy továbbadhatom a tudásomat és a tapasztalataimat, az órákra való felkészülés nekem is szakmai kihívást, folyamatos ismétlést és tanulást, a tudásom felfrissítését jelenti. Bízom benne, hogy a szakma szeretetét és a tudást is közvetíteni tudom a tanulóknak, akik erre a pályára lépnek. Sok kitartást, türelmet, szorgalmat, tudásvágyat kívánok nekik ezen az úton. Kívánom, hogy megtalálják azt a szépséget és tartalmat ebben a szakmában, ami ide vonzotta őket.

Minden nehézség és küzdelem, amivel szembesülünk, hozzánk tesz valamit, tanulhatunk belőle, többek lehetünk általa. Megéri küzdeni.

Vissza