Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Suskó Nikoletta Tanácsadó szakpszichológus Pannon Kincstár, oktató

Suskó Nikoletta

Tanácsadó szakpszichológus

Amíg élünk, addig VAN lehetőségünk: szeretni, fejlődni, felismerni, s ha kell változtatni.

Szakterületeim: pszichológia – ezen belül sokféle terület, pl. pszichológia alapja, pszichológiai alapismeretek, pszichológiai és pedagógiai ismeretek.

2008-ban szakmai pályafutásomat a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődéknél kezdtem, ahol egyaránt foglalkoztam a bölcsődékbe járó gyermekekkel és szüleikkel, valamint a bölcsődék dolgozóival. 2009-től a bölcsődékkel párhuzamosan részese lehettem a Józsefvárosi Biztos Kezdet Gyerekház munkájának is. Ezen kívül szakmai tapasztalatot szereztem még a Diótörés Alapítvány Szenvedélybeteg Alacsonyküszöbű ellátásában, ahol 2015-től foglalkoztam nehéz sorsú (volt államigondozott, hajléktalan, szenvedélybeteg és/vagy pszichiátriai beteg) fiatalokkal egyéni és csoportos keretek között.

2014-től tanítok a Pannon Kincstárban, legtöbbször kisgyermeknevelő csoportokat és szociális területen képződőket. Szeretem, hogy a tananyag mellet merünk és tudunk együtt gondolkodni, hogy még az online tancsoport is tud olyan közeg lenni, ahol a hallgatók megoszthatják saját gyakorlati tapasztalataikat, kérdéseiket, kételyeiket és mindezekből építkezhetünk.

Jelenleg magánrendelés keretében dolgozom felnőttekkel.

Vissza