Szakterületeim: egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás, betegségek diétás kezelése, mesterséges táplálás
2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Diplomám megszerzése után a budai Szent Imre Oktatókórház dietetikusa lettem, azóta is az intézmény dietetikai szolgálatát erősítem. 2015-ben az Istenhegyi Géndiagnosztikai Klinika csapatához csatlakoztam, ahol 4 éven át inzulin rezisztencia, meddőség és terhességi cukorbetegség kapcsán segítettem a hozzám fordulókat. 2019-ben szereztem meg Táplálkozástudományi MSc diplomámat és kezdem el a PhD képzést a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájában. Kórházi munkám mellett 2020 tavasza és 2021 ősze között a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a dietetikus hallgatók gyakorlati dietetika szemináriumi gyakorlatvezetője is voltam, illetve a dietetikus képzés kórházi gyakorlatának lebonyolításában a mai napig aktívan részt veszek.
A Pannon Kincstárban 2014 szeptembere óta oktatom a táplálkozástan, az étrendkiegészítők és tápszerek és táplálásterápia tantárgyakat.
A tanítás számomra azért nagyon fontos, mert esélyt ad, hogy az óra keretein belül eloszlassam a táplálkozást érintő tévhiteket, hangsúlyozzam a kiegyensúlyozott táplálkozás – és az egészséges életmód – fontosságát. A különböző betegségek terápiájának is elengedhetetlen eleme a kiegyensúlyozott, szervezetünk állapotához igazított, a tudomány által támogatott étrend. Szeretem saját tapasztalataimmal megtölteni az óráimat, úgy érzem, ettől sokkal közelebb tudom hozni ezt a kulcsfontosságú, csodálatos területet a hallgatók számára.